duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Adrian Wiener, Deputat USR: „Sub domnia lu’ nea’ Petrică, singura șansă pentru agricultura românească rămâne ploaia!” (P)

  de - | 20 aprilie 2023, 11:45 AM | Comunicate contra cost

  0

  70% din alimentele de bază pe care le consumă românii provin din import; 80% din carnea de porc. Importuri de aproape 1 miliard și jumătate de euro anual. Ceva este profund în neregulă cu agricultura din România.  

  USR spune că parte a problemei (și nicidecum a soluției) este Petre Daea. Astfel că am depus o moțiune simplă, pentru a atrage atenția și a cere responsabilitate coaliției de guvernare. 

  Așa cum am mai spus, Daea a fost prin cinci guverne (cred că și în filmul “Liceenii” l-am văzut, prin ’80); simte poezia pedologică a hârtopului și contribuie la folclorul de Dâmbovița. Să rămână prin hrisoave și pe persanele de Cisnădie de pe pereții nostalgicilor care simt nevoia de ceaușism – „bă, când le zicea Daea, pe cuvânt că picau cormoranii din cer și se umplea canalul Dunăre – Siret”.  

  Dincolo de a fi doar un birocrat-supraviețuitor al tranziției, omul e un oportunist care duhnește a eurofobie; se înscria în PCR “din convingere”, după propriile declarații, a absolvit “Ștefan Gheorghiu” – fabrica de activiști comuniști, ca orice profitor al vremurilor. 

  Numele lui Daea apare în interceptările DNA, ca „nea Petrică” – acela care îi cerea lui Chesnoiu să-i angajeze pilele în minister prin concursuri trucate: “Omul acela m-a rugat și el două lucruri, trei, cinci, aproape șapte (râde)”. 

  Da, singura șansă a agriculturii românești rămâne ploaia. 

  PSD/PNL/UDMR au respins moțiunea simplă depusă de USR împotriva lui nea Petrică. Să sperăm că va ploua mult anul acesta.

  #FamousForBeingFamous


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.