Adrian și-a dat viața, la doar 31 de ani, pentru a salva o mamă și pe fiica ei de la moarte! A reușit cu prețul vieții sale…  (FOTO)

  de Special Arad | 9 August 2017, 1:36 PM | Naţional

  1

  Adrian Ciureanu, un tânăr de 31 de ani din localitatea Stroiești, județul Argeș, și-a dat viața ieri dimineață pentru a salva de la înec pe o mamă și pe fiica acesteia. Nu le cunoştea, dar nu a putut să stea deoparte când a văzut cum le înghit valurile.

  Din păcate, curenţii puternici l-au tras în larg, iar în ciuda intervenţiei salvamarilor, marea l-a înghiţit. Mama şi fiica au fost însă salvate şi aduse la mal. S-a ajuns la o nouă tragedie, deoarece turiştii continuă să ignore steagul roşu arborat. Şi poate este nevoie de măsuri stricte împotriva celor care pun viaţa lor sau pe a altora în pericol, scrie reporterntv.ro.

  Tânărul de 31 de ani, din județul Argeș, aflat pe plaja din Mangalia, a auzit când femeia striga după ajutor. Atât el cât și soțul acesteia au sărit în valuri pentru a o salva pe aceasta și pe fetița pe care din inconștiență a luat-o cu ea în apă, în ciuda faptului să scăldatul era interzis.

  Fetița era deja în stare de inconștiență, din cauza apei înghițite, astfel că nu a stat pe gânduri. În final, doar trei persoane au reușit să ajungă în siguranță, pe nisip: familia reunită, aflată în afara pericolului. Tânărul argeșean a dispărut însă în ape, scrie reporterntv.ro.

  Când au văzut că tânărul de 31 de ani nu mai iese la mal, câțiva oameni au cerut ajutor la 112. O echipă a scafandrilor din Mangalia a ajuns în scurt timp pe plajă. Scufundătorii au cerut la rândul lor, ajutorul colegilor de la Constanța, pentru că valurile și curenții le creau mari probleme.

  Căutarea sa a durat ore întregi și a mobilizat forțe impresionante, însă a fost zadarnică. Corpul bărbatului care și-a dat viața pentru a salva o femeie și o fetiță a fost adus la mal abia în această dimineață de curenții marini.

  Adrian era căsătorit și avea un copil…

  FOTO: facebook.com

  ciureanu 2

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.