Adrian Putici a murit la 45 de ani! El este bărbatul care a încercat să coboare din bloc sprijinit de un cablu de televiziune…

  de Lucian Dănilă | 5 May 2016, 7:45 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Adrian Putici este bărbatul care a încercat în această seară să coboare de la etajul al 2-lea al unui bloc din Sânicolaul Mic sprijinit de un cablu de televiziune. Din păcate pentru el și pentru cei care l-au cunoscut, Adrian a murit în urmă cu o oră la spital.

  Așa cum am scris în articolul anterior dedicat acestui subiect, Adrian Petru Putici, în vârstă de 45 de ani, se afla în stare de ebrietate și a încercat, inconștient probabil, o cascadorie care l-a costat viața.

  „A fost cu mine în clasă. În școală era un băiat foarte bun. Foarte multe am făcut împreună pe aici prin cartier. Eram copii și nu aveam griji. Apoi nu l-am mai văzut ani buni, dar am auzit despre el că a căzut în patima alcoolului. Nu aduce nimic bun alcoolul ăsta…”, spune Florin, care a copilărit cu el în Sânnicolau Mic.

  Adrian Putici a locuit mai bine de 35 de ani pe strada Tulnic, în apropierea terenului de fotbal din cartier. Era un personaj cunoscut mai ales pentru cei trecuți de vârsta 40 de ani care locuiesc în Sânnicolau Mic.

  CLICK MAI JOS PENTRU A CITI ȘI: 

  Cascadorie spre moarte în Sânnicolau Mic! A coborât de pe bloc pe cablul de televiziune (FOTO)

  În ultima perioadă, Adrian Putici, „Adi” cum este cunoscut în cartier, a fost plecat la muncă în Germania. Nu demult s-a întors. Băiatul care l-a găsit căzut în spatele Blocului 1 de pe strada Frunzei spune că „m-am speriat când am văzut câți bani avea la el. Teancuri de câte 100 și 200 de lei”. Erau probabil toți banii cu care s-a ales după munca în Germania.

  cascador

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.