joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Adrian este bărbatul de 41 de ani căutat de pompieri în Lacul Ghioroc după ce a plonjat cu mașina în apă! Este din Covăsânț (Foto)

  de Lucian Dănilă | 31 ianuarie 2018, 11:21 AM | Știri Arad

  0

  Adrian Beuca Duma este bărbatul de 41 de ani căutat de scafandri și de pompieri în apele Lacului Ghioroc după ce aseară a plonjat cu mașina în apa rece ca gheața. Azi noapte, pompierii de la ISU Arad au reușit după mari dificultăți să recupereze mașina din apele lacului, dar nu era nici urmă de șofer.

  Geamurile de la portiere erau sparte, dar Adi – șoferul mașinii – nu era de găsit, și nici pe malul apei nu erau urme care să indice că acesta ar fi ieșit din apă. Pompierii spun că apa este atât de rece încât dacă ar fi rămas în ea mai mult de cinci minute ar fi intrat în șoc hipotermic.

  Adi este un fan al echipei de fotbal UTA, este căsătorit de aproape 20 de ani, din 1998 și are un băiat.

  Șofer pe autotren, Adi era un împătimit al vitezei. Chiar fotografia de copertă de la contul său de Facebook îl arată pe Paul Walker, regretatul actor din seria „Fast and Furios”, cu un citat:

  „Dacă într-o zi viteza o să mă omoare, nu plânge pentru că eu zâmbeam” (Paul Walker)

  adi beni 2 

  Aseară, însă, la locul unde Adi a plonjat cu mașina în lac, persoane care l-au cunoscut vorbeau și despre o posibilă tentativă de suicid după o ceartă… domestică.

  Pompierii au reluat în această dimineață căutările bărbatului din Covăsânț.

  Vom reveni cu amănunte

  CITEȘTE cu click pe titlul de mai jos și:

  ISU a recuperat mașina, însă persoana care a plonjat în Lacul Ghioroc încă nu este de găsit.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.