joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Adio, dar rămân cu voi! Ministrul demisionar al Sănătății a fost numit consilier onorific în echipa actualului ministru

  de - | 2 aprilie 2020, 12:22 PM | Naţional

  0

  Fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, a fost numit consilier onorofic în echipa actualului ministru, Nelu Tătaru. Astfel, Costache se alătură echipei de 6 consilieri pe care o are ministrul Sănătății și va fi coleg cu cei care au făcut parte și din echipa sa.

  Victor Costache a demisionat pe 26 martie, după ce premierul Ludovic Orban i-ar fi cerut demisia în urma declarațiilor făcute de Costache privind testarea tuturor bucureștenilor.

  Fostul ministru al Sănătății, Victor Costache a declarat pentru Digi 24, la două zile după ce a demisionat din funcție, că va rămâne alături de echipa Ministerului Sănătăți. El nu a vrut să vorbească despre motivele plecării sale de la minister, în plină criză Covid-19, dar spune că „nu a părăsit corabia în mijlocul furtunii”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.