Adio, dar rămân cu voi! Ministrul demisionar al Sănătății a fost numit consilier onorific în echipa actualului ministru

  de - | 2 aprilie 2020, 12:22 PM | Naţional

  0

  Fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, a fost numit consilier onorofic în echipa actualului ministru, Nelu Tătaru. Astfel, Costache se alătură echipei de 6 consilieri pe care o are ministrul Sănătății și va fi coleg cu cei care au făcut parte și din echipa sa.

  Victor Costache a demisionat pe 26 martie, după ce premierul Ludovic Orban i-ar fi cerut demisia în urma declarațiilor făcute de Costache privind testarea tuturor bucureștenilor.

  Fostul ministru al Sănătății, Victor Costache a declarat pentru Digi 24, la două zile după ce a demisionat din funcție, că va rămâne alături de echipa Ministerului Sănătăți. El nu a vrut să vorbească despre motivele plecării sale de la minister, în plină criză Covid-19, dar spune că „nu a părăsit corabia în mijlocul furtunii”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.