vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  „Adio, ani de școală!”. Festivitatea de absolvire a promoției 2018 de la Liceul Național de Informatică | Foto

  de Raluca Medeleanu | 25 mai 2018, 1:13 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Deși copleșiți de căldură, în plin soare, elevii claselor a XII-a de la Liceul Național de Informatică din Arad au avut parte de o festivitate de absolvire de mare clasă în curtea școlii, alături de familie, colegii din clasele mai mici și cadrele didactice. Fiecare elev din anul terminal a primit câte o panglică elegantă, cu o culoare reprezentativă pentru clasa din care face parte și a fost primit cu aplauze, trecând printr-o ghirlandă de flori. Bineînțeles că în fundal s-a auzit vestita melodie „We are the champions” de la Queen. Pentru dascăli, ei sunt într-adevăr campionii acestei școli, căci au trecut toate „hopurile” și au încheiat liceul cu bine.

  Astăzi au făcut primul pas spre maturizare. Au pășit pe treapta următoare. Școala s-a terminat, dar profesorii nu îi vor uita și le-au arătat gratitudine. Cele cinci diriginte (Stoica Mirela, Șerb Elena, Clepcea Margareta, Ghișa Adina și Blaga Alexandra) le-au oferit, simbolic, atât premianților, cât și fiecărui elev de clasa a XII-a în parte câte o diplomă, urându-le mult succes la Bacalaureat și în viață. Ceea ce le dorim și noi, cei din redacția Special Arad!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.