luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor. Un vameș arădean nu-și poate justifica veniturile

  de Special Arad | 27 martie 2015, 5:53 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Agenția Națională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de de 74.601,30 Lei (aprox. 18.886 Euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către arădeanul NOVAC DORIN LIVIU (domiciliul în Sântana), inspector vamal în cadrul Direcției Regionale pentru Accize și Operațiuni Vamale Timișoara, Biroul Vamal Moravița, în perioada 16 februarie 2007 – 31 decembrie 2011.
  Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Timișoara, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către NOVAC DORIN LIVIU, în perioada exercitării funcției publice.

  NOVAC DORIN LIVIU a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere. Agenţia Naţională de Integritate îşi exercită atribuţiile cu respectarea principiilor legalității, confidenţialității, imparţialității, independenţei operaţionale, celerității, bunei administrări, precum şi al dreptului la apărare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.