Acum știm că ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, nu a venit la Arad decât să tragă un mare fâs! Citiți rezultatul controlului

  de Alin Olteanu | 11 mai 2018, 7:18 PM | Știri Arad

  5

  Venită la Arad pe cai mari ca să rezolve problema salubrizării din județul Arad, ministrul Grațiela Leocadia Gavrilescu, n-a promis nimic în timpul și ulterior vizitei. A vorbit într-o conferință de presă, în care, fie vorba între noi muritorii cu gunoiul în fața casei, nu a spus nimic, nu a răspuns la întrebări care vizau anumite decizii, s-a dus pe străzi să facă baie de… gunoaie și gata. S-a dus la București și… dusă a fost. Să nu uităm: s-a certat cu primarul Falcă într-o emisiune televizată și… gata problema Aradului.

  Ne gândeam noi și speram: o să vină la ADI Deșeuri Corpul de Control al ministerului Mediului, comisari de comisari, inspectori de inspectori, tăietori în „carne vie”, oameni hotărâți să rezolve problema Aradului… că doar de aia vin de la minister. Ministerul unde ajung parte din impozitele noastre. Nimic mai fals. Nimic din toate astea. Au fost, cică, patru omuleți, doi de la Minister, doi de la Garda Națională de Mediu, care s-au plimbat prin Arad atât cât s-a putut din cauza mirosului gunoaielor, că doar nu s-o fi dus ei acolo unde nu trebuia, s-au cazat în lux, au servit niște cafele, au luat notițe grămadă (sau doar cât a trebuit), au scris niște țidule și, pac! bum! poc!, azi vine rezultatul: unimic altceva decât un mare fâs care, așa cum e unul „sănătos”, pute rău de tot. Nu a zis ministerul decât ceea ce susținem noi de săptămâni întregi și, mai ales, vedem cu ochii noștri de săptămâni întregi: „Nu s-a făcut, nu s-a dres, nu s-a, nu se…”.

  Ceva de genul:  „Am fost, am văzut, am constatat, luați voi deciziile că noi nu ne băgăm, pe noi ne depășesc!”. Au aruncat pisica și… „descurcați-vă cu ea”! Dar măcar au avut „curajul” să ne trimită rezultatului controlului din cauza căruia nu a „dormit” niciun arădean în ultimele trei săptămâni.

  Citește și: Ministrul Mediului a fost la Arad pentru rezolvarea problemei gunoiului și a dat câteva ultimatumuri RETIM-ului | Foto-Video

  Fără alte comentarii, ia citiți și minunați-vă:

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.