marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Actrița Iulia Pop Dragoș – salt de ultimă oră de la Teatrul Clasic la Trupa Marionete

  de Tomck@t | 28 ianuarie 2021, 2:49 PM | Cultură

  0

  Este un „salt” în interiorul instituției – Trupa Marionete făcând parte din Teatrul Clasic „Ioan Slavici” – și este un salt temporar: actrița Iulia Pop Dragoș a acceptat s-o înlocuiască pe Lăcrimioara Szlanko, fiindcă cea din urmă s-a accidentat ușor. Spectacolul în cauză este, de altfel, o premieră: „Punguța cu doi bani”.

  Arădenii au putut s-o vadă pe Iulia Pop Dragoș pe scena teatrului în „Geniul crimei”, „Familia Ibsen”, „[ză] Pes©ăruş” sau „Rosencrantz și Guildenstern sunt morți”, spectacole ale Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, este însă prima oară când actrița va juca pe scena Teatrului de Marionete, alături de Mircea Moș. Va mânui o păpușă și ea, un personaj secundar (baba), dar în rest va juca pe scenă costumată.

  Trupa Marionete îi așteaptă pe cei mici, cu spectacolul „Punguța cu doi bani”, duminica aceasta, 31 ianuarie, de la ora 11:00 dimineața. Noul spectacol a fost pus la punt de Lăcrimioara Szlanko și Mircea Moș, cei care semnează dramatizarea și concepția regizorală. Cadrul scenografic a fost realizat de Irina Chirilă.

  Biletele, în limita locurilor disponibile, se achiziționează prin rezervare telefonică, la numerele de telefon 0357/414.180, 0357/414.181 și 0746.673.691, de marți până vineri, între orele 10.00 – 14.00. Spectatorii care și-au făcut rezervare își vor ridica biletele de la caseria Sălii Marionete, Str. Episcopiei nr. 15, duminică, până cel târziu la ora 10.30. După această oră, rezervările se anulează. Casieria este deschisă duminică, în intervalul 9:30 – 10.55.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.