Actrița Adriana Trandafir vine la Teatrul de Vară ETHOS

  de Special Arad | 5 July 2016, 9:42 AM | Cultură

  0

  Compania de teatru D’Aya revine la Arad miercuri, 6 iulie, începând cu ora 20.00, cu un nou spectacol , „Mă mut la… tata?”, având-o în rolul principal pe actriţa Adriana Trandafir. Intrarea liberă.

  Echipa care a conceput şi pus în scenă spectacolul „Mă mut la mama” a cucerit publicul în stagiunea de anul trecut a Teatrului de Vară când actriţa a fost prezentă la Arad alături de actorii Gabriel Fătu şi Andreas Petrescu. Noul spectacol, „Mă mut la… tata?”, duce mai departe acţiunea din comedia „Mă mut la mama”.

  Protagoniştii – actorii Adriana Trandafir, Adrian Păduraru (actor din filmul „Declaraţie de dragoste”), Anca Dinicu, Ioana Ancea, Andreas Petrescu şi Gabriel Fătu – propun spectatorilor arădeni o experienţă la fel de amuzantă, o poveste sinceră desprinsă din viaţă. În centrul poveştii este Mama (Adriana Trandafir), studentă la 60 de ani, care vrea să guste viaţa alături de noul ei iubit. Băieţii acesteia – Adreas Petrecu şi Gabriel Fătu – nu înghit noua cucerire a mamei şi fac tot posibilul pentru a-l determina pe noul iubit al mamei să dispară din viaţa acesteia. Regia spectacolului este semnată de Gelu Colceag.

  Piesa este o continuare, dar şi o replică la piesa „Mă mut la mama”, în aceeaşi regie, care s-a bucurat de un real succes jucându-se cu casa închisă la toate reprezentaţiile, atât în Bucureşti, cât şi în ţară.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.