sâmbãtã, 13 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Actorul Jeremy Renner, „Hawkeye” din filmele „Avengers”, a fost operat de două ori și e în stare critică, dar stabilă, după un accident cu plugul de zăpadă

  de - | 3 ianuarie 2023, 9:55 AM | Internaţional

  0

  (foto: epicstream.com)

  Starul de cinema Jeremy Renner, cunoscut pentru rolul Clint Barton / Hawkeye din universul cinematic Marvel, a fost grav rănit în urma unui accident în timp ce curăța zăpadă. Renner a suferit un traumatism toracic și leziuni ortopedice și se află încă la terapie intensivă, scrie BBC. A fost nevoie de două intervenții chirurgicale, potrivit CNN.

  Reprezentantul actorului nu a precizat unde a avut loc accidentul, dar a declarat pentru The Hollywood Reporter că „familia lui este alături de el și primește îngrijire excelentă”, scrie de ABC, citat de Libertatea.

  Actorul a postat pe 12 decembrie pe Twitter o mașină îngropată de zăpadă, cu textul „Zăpezile de la lacul Tahoe nu sunt o glumă”. Lacul Tahoe se învecinează cu California și Nevada și este o destinație de schi renumită în întreaga lume.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.