Activitățile în piscine, săli de jocuri de noroc și spații închise pentru joacă vor fi din nou suspendate, în tot județul

  de Special Arad | 12 ianuarie 2021, 3:04 PM | Coronavirus | Știri Arad

  1

  Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad a modificat Hotărârea nr. 76/2020, care prevede încă din 09.12.2020 suspendarea activității operatorilor economici desfășurată în spații închise (și anume piscine, locuri de joacă și săli de jocuri). Noul termen introdus este 13.01.2021 – 26.01.2021.

  Celelalte prevederi ale Hotărârii nr. 76/2020, adoptată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Arad, cu modificările și completările ulterioare, rămân nemodificate.

  Schimbări de „scenarii” în județ

  A fost depășită incidența de 1,5 cazuri / mia de locuitori (adică a intrat în scenariul galben) la Sântana, Dieci, Gurahonț, Iratoșu, Petriș și Secusigiu.

  În schimb, patru localități au intrat de curând în scenariul verde, incidența cazurilor/1000 de locuitori scăzând sub pragul de 1,5 cazuri/1000 de locuitori. E vorba de Beliu, Păuliș, Pleșcuța și Șagu.

  View Fullscreen

  Erată: Titlul inițial era „Activitățile în piscine, săli de jocuri de noroc și spații închise pentru joacă rămân în continuare suspendate, în tot județul” – ceea ce este greșit. Aceste activități vor fi din nou suspendate începând de mâine (13.01.2021) până în 26 ianuarie.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.