duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Activități educativ-preventive la două unități de învățământ din municipiul Arad

  de Special Arad | 27 septembrie 2022, 4:56 PM | Educaţie

  0

  Comunicat.  La data de 27 septembrie, polițiștii Biroului Siguranță Școlară împreună cu cei ai Serviciului Rutier și reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Arad au desfășurat două activități educativ preventive la Liceul Tehnologic UCECOM „Spiru Haret” și la Școala Gimnazială „Caius Iacob” din municipiul Arad.

  În cadrul activităților desfășurate, elevii au fost informați cu privire la efectele consumului de alcool și droguri, la consecințele legale totodată primind recomandări din partea autorităților privind respectarea normelor de conduita socială.

  De asemenea, polițiștii rutieri au prezentat laboratorul de educație rutieră din dotarea Serviciului de Poliție Rutiera Arad, elevii adresând întrebări referitoare la intervenția polițiștilor în cazul unui accident rutier, aceștia oferindu-le sfaturi cu privire la modul de acțiune în cazul implicării într-un astfel de eveniment rutier.

  La activități au participat aproximativ 235 de elevi și cadre didactice, aceștia oferind un feedback pozitiv privind informațiile primite.

  Siguranța elevilor în unitățile de învățământ precum și în zona adiacenta a acestora reprezinta una din principalele prioritățile ale polițiștilor arădeni, astfel de activități vor avea loc și în perioada următoare atât în municipiul cât și în județul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.