duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Două zile de acțiuni în județ. Polițiștii arădeni au dat 400 de amenzi

  de Special Arad | 19 mai 2024, 11:47 AM | Știri Arad

  0

  (foto: IPJ Arad)

  Începând cu seara de vineri, 17 mai, și pe parcursul zilei de sâmbătă, 18 mai, în municipiu și orașele Curtici, Chișineu-Criș, Lipova, Pâncota și Sântana, au fost organizate acțiuni de amploare pentru descurajarea fenomenului infracțional și verificarea respectării legislației privind comerțul.

  Concomitent, pentru prevenirea accidentelor rutiere, și protejarea participanților la trafic de persoanele care nu respectă legislația rutieră și pot produce accidente cu consecințe grave, au fost desfășurate mai multe acțiuni, pe șoselele din municipiu și județ, una dintre acestea fiind pe DN 69, în cascadă cu polițiștii IPJ Timiș.

  „Pentru protejarea societăților comerciale și bunurilor, au fost verificate mai mult de de 30 de obiective prevăzute cu pază umană. Din punct de vedere al legalității actelor de comerț, au fost verificate 26 de societăți comerciale, cu obiect de activitate în domeniul agricol, în cadrul unei acțiuni coordonate de Serviciul de Ordine Publică, la care au luat parte reprezentanți ai Direcției Silvice Arad și Direcției Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Arad.

  Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 401 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 80.400 de lei.

  Pentru nerespectarea legislației privind transportul și depozitarea materialului lemnos au fost ridicați, în vederea confiscării, 40 de metri cubi de cherestea, în valoare de aproximativ 35.000 de lei.

  Au fost scoși din trafic, prin reținerea permisului de conducere, 4 conducători auto. Certificatele de înmatriculare a 5 vehicule au fost retrase, urmând a fi restituite după remedierea defecțiunilor tehnice”, au anunțat reprezentanții IPJ Arad.

  Citește și: Proiectul polițiștilor, “Școală în siguranță”, la final

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.