sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Acțiune pentru verificarea legalității faptelor de comerț, la Bocsig

  de Special Arad | 13 martie 2018, 10:53 AM | Bocsig | Știri Arad | Urmăriți

  0

  imagine cu scop ilustrativ(foto: Portal SM)

  Comunicat. La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii orașului Ineu, împreună cu cei ai Secției de poliție Rurală nr.5, au desfășurat o acțiune pe raza localității Bocsig, pentru depistarea agenților economici care nu respectă prevederile Legii 12/1990, privind faptele de comerț.

  În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 5.000 de lei, au indisponibilizat produse alimentare având termenul de valabilitate expirat în valoare de 70 de lei, precum și 3.040 țigarete de diferite mărci, netimbrate și timbrate necorespunzător, în valoare de aproximativ 1.740 de lei.

  Aceste activități vor fi desfășurate și în perioada următoare, atât pe raza localității Bocsig cât și în alte localități din județ.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.