Acţiune în scop caritabil la Camera de Comerț din Arad

  de Special Arad | 11 februarie 2019, 9:48 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Sâmbătă, 9 februarie 2019, Grupul “Gătim împreună pentru o lume mai bună” alături de cursanţii de la cursul de bucătar ai Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, coordonaţi de doamna profesor Crina Cartis şi Chef Marcela, au organizat, la sediul CCIA Arad, o acţiune caritabilă, în beneficiul Asociaţiei Integra, dedicată copiilor cu sindrom down.

  Prin această acţiune, copiii au exersat arta gătitului, devenind pentru o după-amiază adevăraţi bucătari.

  Avem exemple de caritate şi responsabilitate socială în jurul nostru, trebuie doar să le acordăm atenţie zilnic, doar aşa vom schimba ceva în jurul nostru, trebuie înţeles mai bine rolul voluntarului în rezolvarea problemelor sociale existente”, declară arh.Gheorghe  Seculici – preşedintele CCIA Arad.

  La final, copiii au primit diploma – MICUL BUCATAR – eliberată de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad.

  Organizarea acestei activităţi mi se pare un lucru foarte important, pe viitor ne vom strădui să aducem bucurie şi lumină în sufletele copiilor din diverse Centre din judeţul Arad. Astfel de acţiuni sunt benefice nu doar celor care primesc, ci şi celor care dăruiesc”, ne spune doamna Carmen Crişan  – manager CFP în cadrul CCIA Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.