duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Acțiune „fulger” a polițiștilor, în Alfa și Confecții

  de Special Arad | 5 octombrie 2022, 12:46 PM | Știri Arad

  1

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Polițiștii municipiului Arad au desfășurat o acțiune în cartierele Alfa și Confecții, cu implicarea polițiștilor de ordine publică și rutieră.

  Pe parcursul a două ore, au fost legitimate 68 de persoane și verificate 52 de autoturisme, fiind aplicate 37 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002, în valoare de aproximativ 9.400 de lei.

  A fost reținut un permis de conducere, pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor și retrase 3 certificate de înmatriculare.

  Aceste acțiuni se defășoară periodic, în toate zonele din municipiu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Am mai zis o data si cu aia am ramas daca vor sa faca bani sa stea la vechea Autogara si nu numai ci in toate intersectiile unde este acel semafor cu lumina intermitenta de culoare verde care nu este respectat pt ca multi nu stiu ce semnifica sau nu vor sa stie mai ales cei cu masini scumpe care nu-l respecta ba chiar esti injurat si claxonat ca nu le dai prioritate dar ei nu au nici o taina vorbesc in continuare la telefon,alta infractiune!!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.