luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Acțiune de ecologizare la Grădinița PP 15

  de Special Arad | 26 martie 2015, 3:18 PM | Eco | Educaţie

  0

  „Când spunem primăvară, spunem curățenie generală”, așa că la inițiativa d-nei director Peștean Nicoleta a Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 15 Arad,  personalul grădiniței, împreună cu părinții și bunicii copiilor, și-au unit forțele timp de câteva ore pentru a curăța și înfrumuseța curtea grădiniței pentru a o face cât mai frumoasă, ecologică și atractivă pentru preșcolarii care își desfășoară activitatea acolo. Fiecare s-a implicat cum a putut mai bine,  au smuls buruienile din părculeț,  au măturat frunzele și au adunat deșeurile din împrejurul grădiniței.

  Activitățile au avut ca scop  protejarea și înfrumusețarea mediului înconjurător, respectiv a spațiului de joacă al copiilor. În acest sens, s‐au desfășurat trei acțiuni: ecologizarea, igienizarea spațiului verde din curtea grădiniței; plantarea și îngrijirea florilor în jardiniere pentru înfrumusețarea mediului apropiat; amenajarea gropilor cu nisip de joacă pentru copii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.