marþi, 5 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  „Achiziționăm trei microbuze pentru elevii cu cerințe educaționale speciale”, spune vicepreședintele CJ Ionel Bulbuc

  de Special Arad | 4 august 2021, 1:33 PM | Administraţie | Educaţie

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean, a propus alocarea a 300.000 de lei pentru achiziționarea a trei microbuze pentru transportul elevilor cu cerințe educaționale speciale. Cele trei microbuze sunt destinate unităților de învățământ special aflate în subordinea Consiliului Județean Arad. Propunerea a fost aprobată în ședința Consiliului Județean, urmând să se întocmească documentația necesară pentru achiziționarea celor trei microbuze.

  „Protejarea persoanelor vulnerabile, cum este și cazul elevilor cu cerințe educaționale speciale, nu reprezintă doar o sarcină administrativă, ci mai ales o obligație de suflet, o datorie morală a administrației și a societății. Achiziționarea acestor microbuze este doar o mică parte din ceea ce trebuie să facem pentru persoanele speciale, astfel încât viața lor de zi cu zi să fie cât mai ușoară, iar integrarea în societate cât mai simplă”, a afirmat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  Fondurile necesare achiziționării celor trei microbuze provin din excedentul bugetar al Consiliului Județean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.