sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Aceste drone muzicale sunt mai talentate decât Justin Bieber!

  de Special Arad | 28 aprilie 2014, 2:06 PM | Muzică | Video

  0

  Vezi cum se pune in scena o piesa clasica, interpretata de o armata de drone

  Americanii de la KMel Robotics vor sa le ia fata cantaretilor. Au “antrenat” o intreaga trupa de drone pentru cel mai tare concert posibil. Fiecare hexarotor are un rol precis in orchestra robotizata, scrie Yoda.ro. Unii bat la tobe, altii canta la orga, sau la clopotei. Ca-n orice trupa care se respecta insa, vedeta este drona-chitarist.

  Roboticienii, care sunt si inventatorii celei mai mici drone din lume, au colaborat cu cei de la Intel si Lockheed Martin pentru concertul pe care-l vor tine dronele la festivalul de inginerie si stiinta din SUA, pe 26 aprilie. Nu e prima isprava de genul asta. In 2012, au pus la cale un show de dans si lumina, in care personajele principale au fost 16 drone. Aceiasi ingineri au facut spectacol si toamna trecuta, cand au pus in scena o coregrafie incredibila.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.