duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  „Acest meci a fost plătit, iar acum nimeni nu îl mai poate viziona”

  de - | 30 ianuarie 2023, 9:28 AM | Sport

  0

  Orlando Nicoară, directorul firmei care deține drepturile TV pentru Superliga, a reacționat dur după scandalul de xenofobie de la meciul Sepsi – FCU Craiova.

  El a precizat că așteaptă decizia comisiilor de specialitate care vor ancheta incidentul și și-a exprimat dezamăgirea privind cele întâmplate.

  Este mare păcat pentru Craiova. Probabil vor risca pierderea meciului la «masa verde», cu 0-3, iar Craiova chiar începuse foarte bine acest joc. Fotbaliștii nu au nicio vină. Noi vom aștepta un raport al Comisiei Centrale, dar și o poziție de la Liga Profesionistă de Fotbal.

  Nu îmi doresc să mai avem astfel de cazuri în România. Acest meci a fost plătit, iar acum nimeni nu îl mai poate viziona. Însă, suporterii la rândul lor trebuie să înțeleagă că nu mai merge așa. Trebuie să înceteze cu astfel de manifestări că uitați unde se ajunge”, a spus Orlando Nicoară, pentru ProSport.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.