joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  Acer Predator Helios 3D 15 SpatialLabs Edition, cu afișaj cu efect 3D

  de Special Arad | 11 mai 2023, 8:24 PM | IT

  0

  Acer și-a dezvăluit cel mai recent laptop de gaming, Predator Helios 3D 15 SpatialLabs Edition. Această mașinărie futuristă de gaming are un impact serios cu hardware-ul său puternic și afișajul 3D, oferind jucătorilor o experiență de joc mai captivantă ca niciodată. În același timp cu Predator-ul, Acer a lansat, de asemenea, un laptop premium Triton 17 X cu ecran Mini-LED.

  Predator Helios 3D 15 este alimentat de procesorul Intel Core i9-13900HX de a 13-a generație și GPU pentru laptop NVIDIA GeForce RTX 4080, ceea ce îl face o centrală puternică pentru pasionații de jocuri. De asemenea, are până la 32GB de memorie rapidă DDR5-5600 MHz, permițând multitasking fluid și timpi de încărcare rapizi, potrivit GizmoChina.

  Jucătorii care doresc să obțină performanțe optime pot activa PredatorSense 4.0 cu opțiunea discretă numai pentru GPU. Orificiile de ventilație din spate ale laptopului au iluminare RGB subtilă, oferind o strălucire estetică plăcută lui Acer Predator Helios 3D 15 SpatialLabs Edition.

  Una dintre cele mai interesante caracteristici ale laptopului Predator Helios 3D 15 este afișajul 3D. Utilizează o combinație de soluție SpatialLabs de urmărire a ochilor, afișaj stereoscopic 3D și tehnologii de redare a scenei în timp real pentru a aduce la viață scenele, obiectele și personajele 3D uimitoare pe ecranul cu diagonala de 15,6 inch (39,62 centimetri). Aplicația TrueGame le permite jucătorilor să se bucure de jocuri 3D fără ochelari, cu peste 70 de titluri care acceptă moduri de joc 3D, inclusiv setări 3D+ și 3D Ultra. Erau zvonuri despre un ecran OLED cu rata de actualizare de 240 GHz, produs de Samsung Display, dar se pare că zvonurile nu s-au concretizat.

  Acer Predator Helios 3D 15 SpatialLabs Edition include, de asemenea, controlerul Ethernet Intel Killer E2600, Intel Killer Wi-Fi 6E AX1675i și tehnologia de răcire de ultimă generație Acer. În acest fel este asigurată o performanță optimă în timpul sesiunilor extinse de joc. Noul laptop Acer oferă, de asemenea, o gamă completă de porturi, inclusiv un cititor de carduri micro-SD, două porturi Thunderbolt 4 care acceptă funcționalitatea DisplayPort și Power Delivery și două porturi USB 3.2 Gen2, dintre care unul acceptă încărcarea offline.

  Momentan știm că laptopul Acer Predator Helios 3D 15 SpatialLabs Edition va fi disponibil în America de Nord din iunie, începând de la 3.499 de dolari. Începând din iunie laptopul va fi disponibil și în zona EMEA (Europe, the Middle East and Africa – Europa, Orientul Mijlociu și Africa), dar la un preț începând de la 3.999 de euro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.