marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Accidente în lanţ pe Autostrada Soarelui. Sunt implicate 21 de maşini

  de Special Arad | 9 iulie 2016, 11:40 AM | Naţional

  0

  Traficul pe Autostrada Soarelui A2 a fost îngreunat, sâmbătă dimineaţa, după ce aici au avut loc trei accidente în care au fost implicate 21 de maşini.

  Reprezentanţii Infotrafic anunţă că traficul rutier pe Autostrada Soarelui este îngreunat sâmbătă dimineaţa după ce au avut loc trei accidente în lanţ.

  „În jurul orei 6.30, la kilometrul 114, în zona Drajna, pe sensul de mers către Constanţa s-a produs o tamponare în care au fost implicate şapte autoturisme. De asemenea, în jurul orei 7.30, la kilometrul 109 plus 900 de metri s-a produs o altă tamponare în care au fost implicate noua autoturisme. Autovehiculele au fost deja scoase pe banda de urgenţă. În aceste zone traficl rutier a fost reluat normal, însă în jurul orei 8.45-8.50 s-a produs o a treia tamponare în lanţ în care au fost implicate cinci autoturisme. Se circulă cu viteză redusă, de aproximativ 50 de kilometri pe ora, pe benzile 1 şi de urgenţă. Banda a doua încă este încă închisă pentru măsurători”, a declarat pentru Mediafax Paul Ulieru, de la Centrul Infotrafic.

  În cazul celui de al treilea accident produs la kilometrul 106 pe Autostrada Soarelui, este posibil ca o persoană să fie uşor şi urmează ca medicii să decidă dacă va fi sau nu transportată la spital, astfel că în zona respectivă poliţiştii efectuează măsurători în cazul în care acest accident va fi înregistrat cu victimă. În cazul celorlalte accidente nu au fost victime, precizează reprezentanţii Infotrafic.

   

  Sursa foto: rtv.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.