Accident pe podul Timișorii. Un Opel s-a distrus complet, șoferul a scăpat ca prin minune! | Foto

  de Special Arad | 8 mai 2019, 5:33 PM | Știri Arad

  1

  (foto: Mihai Todoca)

  În urmă cu aproximativ 30 de minute, pe bulevardul Nicolae Titulescu, la urcarea pe podul Timișorii a avut loc un accident rutier, una dintre mașinile implicate fiind grav avariate.

  Potrivit primelor informații, accidentul a fost provocat de șoferul unui Opel, care conducea cu viteză foarte mare și, la urcarea pe pod, i-a „sărit” mașina (sau, ca să-l cităm, „i-a dansat” mașina) și s-a lovit în parapeți. Încercând să evite Opel-ul, un BMW a intrat în peretele median.

  La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare cu șapte subofițeri din cadrul detașamentului de pompieri Arad. Echipajul pentru descarcerare a fost însă nevoit să intervină doar pentru decuplarea bornelor de la baterie. Victimele, cu răni ușoare, au ieșit deja din autoturisme.

  Circulația se desfășoara cu mare dificultate pe sensul Micălaca-pod-Subcetate și deloc pe sensul pod-Subcetate-Micălaca.

  Poliția face cercetări cu privire la modul în care s-a petrecut accidentul.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.