Accident pe autostrada A1, cu mai multe victime, trei mașini și un camion implicate

  de Special Arad | 23 decembrie 2018, 2:03 PM | Știri Arad

  1

  Imagine cu scop ilustrativ

  În urmă cu aproximativ o oră, pe autostrada A1, sensul de mers Nădlac spre Arad, s-a produs un accident de circulație între trei autoturisme și un camion.

  Accidentul a avut loc la 5 km de Frontiera Nădlac II, traficul a fost blocat pe ambele benzi timp de mai multe ore.

  Au intervenit mai multe echipaje de urgență: SMURD Arad, SMURD Nădlac, SVSU Nădlac și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean din Pecica.

  Un echipaj SMURD a preluat o mamă cu doi copii (mama cu răni ușoare și un copil cu dureri la membrul superior drept), iar SMURD Nădlac a preluat un bărbat (soțul, cu răni ușoare). Toți trei urmează să fie transportați la secția UPU a Spitalului Județean Arad.

  De asemenea, Serviciul de Ambulanță Județean PECICA asistă două victime, adulți cu escoriații, care refuză transportul la spital.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.