miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Accident pe autostrada A1! A intrat cu mașina în remorca de semnalizare rutieră

  de Andreea Daniela B. | 12 noiembrie 2021, 12:12 PM | Regional

  0

  (foto: DRDP Timișoara)

  În prezent au loc lucrări pe autostrada A1, pe sensul de mers Timișoara-Lugoj. Acestea sunt semnalizate din timp, corespunzător, însă din cauza unor șoferi care nu țin cont de acest lucru a avut loc un accident. Din fericire nu vorbim despre victime, doar pagube materiale, însă lucrurile puteau degenera ușor având în vedere că mai mulți muncitor se aflau pe partea carosabilă în momentul în care a avut loc impactul.

  Cu această ocazie, reprezentanții DRDP Timișoara trag un semnal de alarmă prin care roagă participanții la trafic să respecte semnificația indicatoarelor rutiere: „Respectați semnificația indicatoarelor și a semnalizării rutiere! Pe autostrada A1, la km 465+700, sensul de mers Timișoara – Lugoj, la Belinț, au loc lucrări semnalizate la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilatație la un pod. Remorca de semnalizare a devenit, însă, ”victima” unui accident…”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.