Accident pe autostrada A1! A intrat cu mașina în remorca de semnalizare rutieră

  de Andreea Daniela B. | 12 November 2021, 12:12 PM | Regional

  0

  (foto: DRDP Timișoara)

  În prezent au loc lucrări pe autostrada A1, pe sensul de mers Timișoara-Lugoj. Acestea sunt semnalizate din timp, corespunzător, însă din cauza unor șoferi care nu țin cont de acest lucru a avut loc un accident. Din fericire nu vorbim despre victime, doar pagube materiale, însă lucrurile puteau degenera ușor având în vedere că mai mulți muncitor se aflau pe partea carosabilă în momentul în care a avut loc impactul.

  Cu această ocazie, reprezentanții DRDP Timișoara trag un semnal de alarmă prin care roagă participanții la trafic să respecte semnificația indicatoarelor rutiere: „Respectați semnificația indicatoarelor și a semnalizării rutiere! Pe autostrada A1, la km 465+700, sensul de mers Timișoara – Lugoj, la Belinț, au loc lucrări semnalizate la dispozitivele de acoperire a rosturilor de dilatație la un pod. Remorca de semnalizare a devenit, însă, ”victima” unui accident…”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.