Accident lângă Motorul! Fetiță de 11 ani lovită pe trecerea de pietoni după care șoferul a lovit și două taximetre (Foto)

  de Lucian Dănilă | 10 August 2018, 11:54 AM | Știri Arad

  5

  Un accident care putea avea urmări foarte grave s-a petrecut în urmă cu câteva zeci de minute vizavi de arena Motorul din Aradul Nou. O femeie conducea un autoturism Opel și se deplasa dinspre zona Dacia Service spre Podul Traian.

  La trecerea de pietoni de vizavi de stadionul Motorul, femeia a surprins și a accidentat chiar pe trecerea de pietoni o fetiță de 11 ani. În urma izbiturii, fetița a fost proiectată la câțiva metri distanță de autoturism.

  În urma impactului, femeia care conducea Opelul a pierdut controlul mașinii și a intrat în stația de taxi unde a lovit un taximetru marca Chevrolet, care la rândul său a fost proiectat într-un alt autoturism, tot texi, marca Mercedes.

  Fetița a fost transportată la spital, dar nu știm încă diagnosticul, în timp ce șoferul din Chevrolet a avut și el nevoie de îngrijiri medicale.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sincer,este trist ce se întâmpla pe șoselele din oras,nu mai exista respect,bun simt,fiecare conduce cum il tuna capul,haos total.In mini vacanta petrecuta in Arad am ales sa fiu pieton,după câteva experiențe neplăcute,dar se pare ca nici asa nu mai esti in siguranta.Mai trist este ca nimeni nu vede,nu aude si concluzia,nimeni nu face nimic!!!!

   +11 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.