Accident la Pecica! Traficul se desfășoară cu dificultate

  de Andreea Daniela B. | 14 August 2021, 11:36 AM | Știri Arad

  1

  Strada 1, sau drumul principal care face legătura între orașul Pecica și Nădlac este unul dintre cele mai circulate din zonă. De asemenea, acesta este un drum pe care se întâmplă destul de multe accidente sau tamponări.

  Același lucru s-a întâmplat și astăzi când, în jurul orei 11.20, a avut loc un accident la Pecica. Este vorba despre două autoturisme implicate și, din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă șoferii s-au ales cu pagube materiale destul de serioase.

  Din declarațiile martorilor oculari, accidentul s-a produs din cauza faptului că soferul care voia să plece de la spălătorie nu a avut vizibilitate în momentul în care a încercat să se asigure.

  Concret, mașinile care așteptau la rând la spălătorie au fost parcate în așa fel încât nu s-a mai putut vedea dacă vine cineva sau nu pe direcția Nădlac-Pecica.

  Polițiștii au ajuns la fața locului pentru constatări.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. daca accidentul este fara victime se degajeaza locul accidentului si se poate merge pe amiabila. degeaba se cearta si blocheaza circulatia, ca nu se poate da timpul inapoi. ce bine ar fi daca s-ar cunoaste si regulile de circulatie !

   --1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.