Accident în Vladimirescu. Bărbat lovit de un Opel, în intersecție

  de Luci Precup | 10 februarie 2015, 7:58 PM | Știri Arad | Vladimirescu

  0

  Știri Arad. În urmă cu aproximativ 40 de minute, în comuna Vladimirescu (sat Vladimirescu), pe strada Gării, a avut loc un nefericit eveniment de circulație, în urma căruia un bărbat a fost accidentat.

  Un Opel care circula pe direcția de mers Moara (centru Vladimirescu)-Gara CFR, a lovit în intersecție un bărbat care traversa șoseaua.

  La fața locului au sosit două echipaje ale Poliției Rutiere și o Ambulanță, celui accidentat fiindu-i acordat ajutor, iar ulterior acesta a fost transportat la spital. Cauzele accidentului ne sunt necunoscute deocamdată, deoarece în acest moment cercetările continuă.

  Revenim cu amănunte.

  Va rugăm să scuzați calitatea fotografiilor, acestea fiind realizate cu un telefon mobil.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.