sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Accident în lanț pe o autostradă. 17 răniți și 37 de morți într-un carambol

  de - | 22 noiembrie 2016, 3:05 PM | Internaţional

  0

  Șaptesprezece persoane și-au pierdut viața într-un carambol produs pe o autostradă din nordul Chinei, a relatat marți agenția de știri Xinhua, adăugând că incidentul este legat de venirea iernii, care s-a abătut brusc peste țară.

  Accidentul, care a implicat 56 de vehicule, a avut loc luni, în jurul orei 9:00 (01.00 GMT) în Shanxi, o provincie aflată la sud-vest de capitala Beijing, „din cauza vremii ploioase și a zăpezii”, a precizat agenția oficială de știri.

  În carambol au fost rănite alte 37 de persoane.

  Un val de frig s-a abătut de duminică peste nordul Chinei, termometrele scăzând sub 0 grade Celsius la Beijing, unde străzile au fost acoperite de un strat subțire de zăpadă.Serviciului meteorologic a anunțat o scădere a temperaturilor până la—9 grade Celsius miercuri.

   

  sursa: AGERPRES

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.