Accident în lanț la Vladimirescu, cu șase mașini implicate, fără victime. Familia deputatului Căprar – aflată în coloană

  de Special Arad | 27 June 2014, 11:51 AM | Știri Arad

  0

  Accidentul s-a produs joi seara, pe DN7, în apropierea comunei Vladimirescu, pe ruta de mers Deva-Arad. Impactul s-a produs după ce un autovehicul a semnalizat că intră pe un drum secundar, încetinind viteza. Cum era normal, mașinile aflate în spate au oprit. În acel moment, N.Alexandru, de 26 de ani, din Buzău, conducător al unei autoutilitare Mercedes, a intrat în plin maşinile oprite.
  Fiica cea mică a deputatului  Dorel Căprar, care se afla împreună cu mama sa într-unul dintre vehicule, a scăpat cu bine din acest accident, la fel cum s-a întâmplat și în cazul celorlalte persoane implicate în accident. Dealtfel, nici SMURD-ul, nici ISU nu au fost solicitate să intervină la fața locului.

  Poliţiştii continuă cercetările.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.