Actorul britanic Eamon Goodfellow își va afla sentința în procesul în care copii din România și Filipine sunt victime ale pedofililor

  de Special Arad | 8 May 2022, 12:22 PM | Internaţional

  0

  Copii din România și Filipine sunt victime ale unei rețele internaționale de pedofili condusă de actorul britanic Eamon Goodfellow. Acesta ar fi ordonat exploatarea sexuală a copiilor și difuzarea imaginilor către rețeaua de pedofili cu ramificații pe două continente.

  Bărbatul a fost arestat în 2018, iar de la domiciliul său au fost confiscate mai multe dispozitive electronice pentru a fi analizate. În urma anchetei s-a constatat că actorul de comedie discuta cu alți pedofili despre abuzarea unor copii din România și din Filipine.


  Din mai multe conversații purtate pe internet a reieșit că acesta îi îndemna pe ceilalți pedofili să abuzeze copii și să se filmeze, după care le plătea aceste videoclipuri. Anchetatorii susțin că au și dovezile plăților.

  Din anchetă a mai reieșit și că actorul prefera copiii sub 13 ani, anunță Antena 3.

  Procesul lui Eamon Goodfellow a început în luna aprilie, iar actorul își va afla sentința pe 31 mai.

   

  Sursa foto: Stop Child Abuse

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.