vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Accident grav aseară în județul Timiș! O clipă de neatenție și au ajuns amândoi în mormânt

  de - | 18 iunie 2020, 8:38 AM | Regional

  0

  Un grav accident de circulație a avut loc ieri seară, în jurul orei 22.00, pe DN 58 B, şoseaua care leagă Timişoara de Reşița. Două persoane au murit pe loc în urma incidentului produs între localitățile timişene Birda şi Voiteg, acesta fiind cel de al doilea accident mortal înregistrat, ieri, pe șoselele din Timiș.

  IPH Timiș: „În jurul orei 22:00 pe DN 58 B a avut loc un accident grav. Un bărbat de 48 de ani a condus un autoturism pe DN 58 B dinspre Birda spre Voiteg, iar într-o curbă la stânga nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției autoturismului, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu o autoutilotară condusă regulamentar. În urma impactului șoferul de 48 de ani și un alt bărbat, pasager în același autoturism, au decedat. Traficul este blocat.”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.