Accident de muncă la Bata! Un bărbat a fost prins între un utilaj și un panou

  de Special Arad | 22 mai 2020, 8:28 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat ISU. Echipajul SMURD al gărzii de intervenție nr.2 Birchiș a intervenit în urma cu aproximativ 2 ore în zona localității Bata pentru acordarea de prim ajutor unei victime, bărbat, care a fost prins sub un utilaj. În momentul sosirii echipajului de intervenție victimă se află între utilaj si un panou, în viață, cooperant. A fost solicitat sprijinul echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă a Detașamentului de Pompieri Arad. Victima a fost extrasă de către cei trei paramedici si alți muncitori, i s-a acordat prim ajutor si a fost preluată de echipajul SMURD Birchiș care ulterior a predat-o echipajului SMURD TIM si transportată la spital cu multiple fracturi

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.