marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Accident cu zece victime în vestul țării între un tren și un camion! Circulația rutieră și cea feroviară este blocată

  de - | 22 septembrie 2021, 3:13 PM | Regional

  0

  (foto: opiniatimisoarei)

  Zece persoane au fost implicate, miercuri, într-un accident produs între un camion și un tren între Cruceni și Rudna, județul Timiș. Șoferul camionului și mecanicul locomotivei au fost răniți și duși la spital.

  Reprezentanții ISU Timiș intervin, miercuri, la un accident feroviar, produs între Trenul Regio 16124, care se deplasa în direcția Cruceni-Timisoara, și un camion, la trecerea de nivel de cale ferată între Cruceni și Rudna, scrie Mediafax.

  În accident au fost implicate 10 persoane, respectiv nouă călători din tren și șoferul camionului.

  Două persoane sunt conștiente, au suferit traumatisme ușoare. Este vorba despre mecanicul trenului și despre șoferul camionului, care au nevoie de îngrijiri medicale. Cei doi au fost duși la Spitalul Județean Timișoara.

  La ora transmiterii știrii nu se circulă nici rutier, nici feroviar.

  „În accident au fost implicate 10 persoane (9 călători în tren și conducătorul camionului), dintre care două persoane, conștiente, cu traumatisme ușoare (mecanicul trenului și conducătorul camionului), necesită îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean Timișoara. Traficul rutier și feroviar este blocat„, transmit reprezentanții ISU Timiș.

  sursa: stiripesurse

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.