marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Două accidente cu 5 mașini implicate, pe drumul Șiria – Horia. O persoană este rănită

  de Special Arad | 27 iulie 2023, 8:29 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  În urmă cu puțin timp a avut loc un accident pe drumul ce leagă localitatea Șiria de Horia. Din primele informații pe care le avem, în carambol au fost implicate cinci autoturisme, iar o persoană este rănită. La fața locului s-au deplasat echipaje aparținând Serviciului de Ambulanță Județean, dar și unul de la SMURD.

  Momentan nu se cunosc cauzele producerii accidentului, dar cel mai probabil este nerespectarea distanței între autoturisme și viteza de deplasare a acestora

  Vom reveni cu amănunte.

  Citește și: Încă un accident pe Arad – Șiria. Și-a făcut praf mașina și a ajuns la spital

  UPDATE:

  Din informațiile pe care le avem, se pare că a fost vorba de două accidente rutiere. Unul a avut loc la ora 07:40, implicate fiind două autoturisme pentru care a fost solicitată intervenția unui echipaj de la ambulanță, iar cel de-al doilea a avut loc o jumătate de oră mai târziu, la o distanță de aproximativ 100 de metri, fiind vorba doar de o tamponare, o victimă refuzând transportul la spital.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.