Update Accident aproape de Liceul Henri Coandă!

  de Special Arad | 10 iunie 2019, 10:17 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Info Trafic Arad - Oficial )

  În urmă cu câteva minute a avut loc un accident aproape de Liceul Tehnologic de Transporturi Auto „Henri Coandă” . Din primele informații se pare că este vorba despre o neacordare de prioritate. Incidentul s-a petrecut între un autoturism și o motocicletă. Martorii spun că mașina condusă de un bărbat în vârstă nu a acordat prioritate de trecere unui motociclist intrând în coliziune cu acesta. Nu se cunoaște starea exactă de sănătate a motociclistului, dar aceiași martori spun că a scăpat cu răni minore.

  Revenim cu amănunte pe măsură ce acestea ne sunt comunicate.
  UPDATE: Motociclistul în vârstă de 34 de ani a ajuns la UPU cu ambele mâini fracturate și politraumatisme. În prezent se continuă investigațiile medicale.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.