sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2O mașină s-a răsturnat între Chișineu-Criș și Șimand, în urma unui accident cu 3 mașini implicate

  de Special Arad | 5 iunie 2024, 7:04 PM | Știri Arad

  0

  Miercuri seara, în jurul orei 18:40, o mașină s-a răsturnat pe E671, între Chișineu-Criș și Șimand, în urma unui accident cu trei mașini implicate.

  La fața locului s-a deplasat un echipaj de Ambulanță de la Chișineu Criș, una de la Sântana și p.a. de la Curtici. De asemenea, intervin și pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Chișineu-Criș cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

  Din primele informații transmise de Serviciul de Ambulanță Județean se pare că în mașina răsturnată este o persoană încarcerată.

  Update, ora 19:45

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență informează că în urma accidentului au rezultat 4 victime conștiente și cooperante, dintre care una încarcerată.

  Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, ulterior acesta fiind preluată de către echipajele medicale.

  Toate cele 4 victime sunt evaluate de către echipajele medicale prezente la locul evenimentului.

  Update, ora 20:20

  ISU mai transmite următoarele: „În urma evaluării medicale trei victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare. Pompierii militari arădeni au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.