miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Accendis Trading vrea să construiască o zonă de producție și depozitare la ieșirea din Arad

  de Special Arad | 9 noiembrie 2021, 11:10 AM | Administraţie | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Începând cu data de luni, 08.11.2021, pe site-ul Primăriei Municipiului Arad, este afișat următorul document privind:

  Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal (PUZ) și Regulament Local de Urbanism (RLU): – „Întocmire P.U.Z. și R.L.U. – Zonă de producție și depozitare”, extravilan mun. Arad, C.F. nr 326999 – Arad, jud. Arad, S.C. Accendis Trading S.R.L. – inițiativa primarului.

  Zona vizată se întinde pe o suprafață de 26.947 mp și este situată la ieșirea din Arad spre Zădăreni. Planul Urbanistic Zonal a fost întocmit de firma L&C TOTAL PROIECT S.R.L. Construcțiile ar urma să aibă un regim de înălțime parter + 1 etaj.

  Accendis Trading este o companie privată românească, specializată în distributia și trading-ul produselor petrochimice. Depozitele companiei sunt localizate în mai multe orașe din țară, dintre care Bucurști, Constanța, Buzău, Iași și Arad.

  Până la data de 24.11.2021, la registratura Primăriei Municipiului Arad, cei interesaţi de proiectul de hotărâre pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind acest document.

  Proiectul de hotărâre poate fi consultat începând cu data de 09.11.2021, pe pagina www.primariaarad.ro secțiunea Activități normative – Transparență decizională – Proiecte de hotărâri, și la Serviciul Relaţii cu Publicul, camera 5, Luni Marți, Miercuri între orele 08:30 – 15:30, Joi între orele 08:30 – 17:30, Vineri între orele 08:30 – 14:00.

  Citește AICI proiectul în cauză.

  puz catre zadareni

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.