Absolvenții susțin azi a doua probă a examenului de Bacalaureat

  de - | 21 June 2022, 10:53 AM | Educaţie

  0

  Seria probelor scrise din cadrul examenului de Bacalaureat 2022 continuă pentru absolvenți cu proba obligatorie a profilului. În cazul celor care au absolvit un liceu cu profil umanist, al doilea examen a fost la istorie.

  Examenul la Istorie a început la ora 09:00, iar candidații au la dispoziție trei ore pentru a rezolva cerințele de pe foaia de examen. Ei trebuie să obțină cel puțin nota 5 pentru a promova examenul de bacalaureat.

  Subiectele și baremele vor fi publicate de Ministerul Educației pe site-ul edu.ro după-amaiză, când toți candidații au încheiat proba și au părăsit sălile de examen.

  Sursa: Știrile ProTV

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.