Abonamentele nu mai sunt valabile! Vineri se pun în vânzare biletele pentru meciul UTA – Dunărea

  de Special Arad | 2 iunie 2016, 3:54 PM | Sport

  0

  Clubul UTA anunță că biletele pentru meciul UTA – Dunărea Călărași (sâmbătă, 4 iunie, ora 18,00), se pun în vânzare începând de vineri.

  De la ora 12,00, tichetele se găsesc în trei locații din Arad: Old Lady’s Pub (strada Poetului, nr. 5), Art Cafe (Piața Avram Iancu, nr. 10) și Gemi Sport (Bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 7). Până sâmbătă, ora 12,00, pot fi achiziționate din aceste trei locuri, apoi, de la ora amintită, biletele se vând la stadionul „Motorul”.

  Abonamentele nu sunt valabile pentru acest joc, excepție cele din categoria VIP, dar abonații au asigurate locurile obișnuite odată cu achiziționarea biletului.

  Prețul unui bilet este 15 lei.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.