Bilet cu preț dublu pe ruta „furată” CFR Arad – Radna – Timișoara

  de G. Tomescu | 5 septembrie 2016, 2:39 PM | Știri Arad

  1

  Primele trei peroane ale Gării CFR Arad, pe care s-a lucrat cel mai mult timp de când a început modernizarea clădirii și construirea pasarelei, au fost inaugurate pe 25 august. Teoretic, asta ar fi însemnat mai multe linii, mai multe căi de acces pentru trenuri, deci fluidizarea transportului feroviar. Doar că pe căile furate ferate române totul se întâmplă invers, bineînțeles. Au trecut două săptămâni de atunci, dar mersul trenurilor înseamnă o bulibășeală de zile mari și nervi mâncate de călători, în continuare.

  Trenurile întârzie, uneori mai mult de o oră (!), schimbările peroanelor pe care sosesc sunt anunțate pe ultima sută de metri, iar – mai nou – călătorii trebuie să plătească mai mult, după ce tocmai CFR dă peste cap rutele.

  „Se lucrează la liniile CFR undeva între Arad și Timișoara. Mi s-a explicat la ghișeu că, din acest motiv, trenul va ocoli înspre Radna, iar biletul costă 35 de lei în loc de 18 lei. That’s just stupid!
  Într-o ţară civilizată, compania de transport feroviar și-ar fi cerut scuze pentru inconvenienţă și nu ar fi schimbat preţul biletului din moment ce ei ţi-au creat ţie neplăceri”, scrie arădeanca Noemi (membru Tasteful Indiecency) pe Facebook.

  Untitled-2

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.