luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Abandonați în mocirlă! Demolarea stadionului UTA i-a lăsat în mizerie pe cei de la Ared

  de Lucian Dănilă | 8 decembrie 2014, 11:34 AM | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Locuitorii din zona blocurilor Ared de lângă stadionul UTA trăiesc un adevărat coșmar după demolarea arenei. Deși lucrările la viitoarea arenă nu au început, zona este plină de noroi.

  Drumul public a fost murdărit de mașinile de mare tonaj care lucrează în șantier la stadionul UTA, aici fiind vorba despre mașinile firmei Tehnodomus. Astfel, drumul a devenit impracticabil, mașinile parcă merg pe drum pietruit și nu mai zic de mocirla care este în aceste momente de ploaie, ne scrie un locuitor din această zonă, cel care ne-a și trimis fotografiile din galeria foto.

  Deși chiar primarul Falcă spunea că lucrările la stadion încep la data de 1 octombrie, adică imediat după ce vechea arenă a fost demolată, până acum la stadion au fost introduse doar câteva țevi pentru gaz. Reamintim conform declarațiilor primarului că noua arenă ar trebui să fie finalizată la sfârșitul anului 2016.

  Dacă lucrările la noua arenă nici nu au început și zona arată așa cum se vede în fotografii, oare ce îi așteaptă pe locuitorii comunității Ared atunci când șantierul va fi plin cu adevărat?

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Foarte bine. Sa „simta” si ei cum e sa fii incurcat de cineva. Au incurcat si ei destul traficul din zona, in ziua meciurilor era plin de masini parcate aiurea…de catre cei carora le-o fi fost greu sa-si plateasca parcarea in curte la Ared. Nu ma refer la toti locatariii, dar unii chiar merita.Se chinuiau oamenii de la firma de paza sa ridice masini pe sus, pentru a permite masinii de pompieri si jandarmi sa intre in incinta stadionului. Riscau cei de la UTA sa piarda cu 3-0 meciuri din cauza unor inconstienti..

   --3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.