A vrut să scape de pușcărie, a fost însă „întrebat de sănătate” la Frontieră

  de Special Arad | 30 octombrie 2018, 1:38 PM | Nădlac | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac I – Nagylak au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, cetăţean român în vârstă de 46 de ani, domiciliat în judeţul Neamţ, căutat de autorităţile române pentru executarea unei pedepse privative de libertate.

  Acesta a vrut să treacă frontiera înspre Spațiul Schengen în data de 30.10.2018, la ora 07:35, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak, poliţiştii de frontieră au constatat însă că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat o pedeapsă de un an şi două luni.

  Persoana în cauză a fost predată unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.