vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  A vrut să-i înjunghie pe paznicii de la Kaufland, apoi a amenințat că-și taie gâtul! Tânărul arădean a încercat să apere o hoață de șampoane…

  de Special Arad | 13 septembrie 2018, 2:58 PM | Știri Arad | Topic special

  2

  Imagine cu scop ilustrativ

  Paznicii supermarketului Kaufland de pe str. Banu Mărăcine nu au avut o treabă ușoară astăzi. O arădeancă de 23 ani a fost surprinsă pe camerele de luat vederi în timp ce fura produse cosmetice, în jurul orei 11. Ea a fost însoțită de un bărbat de 21 ani, tot din Arad. Cei doi au fost opriți la ieșire, însă bărbatul a început să devină agresiv.

  Paznicii au chemat-o pe tânără într-o cameră de interpelare pentru verificări, dar s-a dus cu ei – nechemat – și tânărul de 21 de ani. Bărbatul a devenit extrem de violent în acea cameră, a spart o oglindă și a încercat să-i rănească pe paznici cu un ciob imens din oglindă. Agenții de pază i-au închis pe cei doi în cameră și au solicitat intervenția Jandaremeriei.

  În momentul în care au ajuns jandarmii, tânărul încerca să spargă geamul ca să evadeze, dar spre ghinionul său, fereastra avea garduri de siguranță. Disperat, tânărul a mai încercat să-i amenințe pe jandarmi că-și taie gâtul cu ciobul din oglindă, dar jandarmii au reușit până la urmă să-l calmeze și să-l imobilizeze.

  A fost nevoie și de intervenția unui echipaj de Ambulanță, însă pentru răni minore și anume tăieturile de pe mâinile tânărului, provocate după ce a spart oglinda.

  Bărbatul violent și femeia suspectată de furt au fost conduși la sediul Poliției pentru a li se întocmi actele de sesizare, de distrugere în cazul lui și de furt în cazul ei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.