duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A vrut să fenteze legea la Nădlac 2, dar a „aterizat” direct pe spațiul verde și a blocat traficul peste jumătate de oră

  de Special Arad | 19 noiembrie 2020, 11:49 AM | Nădlac | Știri Arad

  0

  (foto: DRDP Timișoara)

  Incident în punctul de frontieră Nădlac 2, în această dimineață, soldat cu chemarea Poliției și amenzi.
  Un cetățean turc care dorea să intre în România pe autostrada #A1 a încercat sa evite controlul specific CNAIR și, în proximitatea punctului de control, a deviat autotrenul direct în spațiul verde. TIR-ul a fost reținut de personalul CNAIR și, ulterior, au sosit și reprezentanții Poliției Autostrăzi. Gestul său a blocat accesul traficului greu în țară peste jumătate de oră.
  Șoferul s-a ales cu 2 amenzi, una de 6.000 de lei pentru sustragerea de la controlul specific CNAIR, alta de 2.000 de lei de la Poliția Autostrăzi. În plus, șoferul trebuie să achite și taxa de 1.000 de euro, tariful pentru accesul la rețeaua rutieră de drumuri de interes naţional.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.