vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A venit în țară pentru a-și petrece concediul. Și-a găsit moartea după două zile, înjunghiat! A lăsat în urmă trei copii

  de - | 12 iulie 2018, 12:14 PM | Naţional

  0

  Un bărbat de 52 de ani din Mediaş, judeţul Sibiu, este cercetat de poliţişti pentru că a înjunghiat în gât şi stomac un vecin cu care a avut un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool. Victima lucrează în Grecia şi a venit în concediu de doar două zile, bărbatul de 35 de ani decedând la spital din cauza rănilor.

  Surse judiciare au declarat pentru News.ro, că pe strada Colinei din municipiul Mediaş a avut loc un conflict spontan între doi bărbaţi, pe fondul consumului de alcool.

  În incident au fost implicaţi un bărbat de 35 de ani care locuieşte şi lucrează în Gerecia de câţiva ani a venit acasă în concediu, în urmă cu două zile.
  ”Noaptea trecută s-a întâlnit cu un vecin şi au băut împreună câteva pahare. Pe fondul consumului de alcool, între cei doi a izbucnit un conflict spontan. La un moment dat, bărbatul a fost înjunghiat în gât şi stomac cu un cuţit, de către vecinul său, în vârstă de 52 de ani”, au precizat sursele citate.
  Potrivit acestora, rudele au alertat echipajele de salvare care au dus victima la spital, însă medicii nu au reuşlit să-l salveze.

  Victima avea trei copii minori, un băiat şi două fete, gemene.

  Agresorul a fost preluat de către poliţişti şi este audiat. El va fi cercetat, cel mai probabil, pentru omor.

  sursa: news.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.