A venit cu o super mașină la Atrium Mall. La plecare a avut o surpriză… (FOTO)

  de Special Arad | 25 august 2017, 9:20 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  18

  Știri Arad. Paul este din Arad și este cunoscut prin urbe. Cei care îl cunosc îi știu și pasiunea pentru mașini. Ultima lui achiziție este un super Corvette, de culoare roșie, asta după ce ani la rând a putut fi văzut la volanul unui Mustang.

  În urmă cu două zile, Paul s-a dus la Atrium Mall. Cu Corvette-ul, evident. Nu a fost în cea mai bună formă în ceea ce privește parcarea, astfel că a lăsat bolidul pe două locuri de parcare.

  La plecare, Paul s-a trezit cu un colant pe parbriz. Era despre cum a parcat…

  jurik 1 jurik 2 jurik 3 jurik 4

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Paul vrea sa para ce nu e.Paul salveaza vieti,Paul e comando,Paul e in lumea lui,Paul nu exista si vrea sa se evidentieze.Paul il voi scrie cu ”p”,cu P i se da importanta.paul e o poza,paul nu face galagie,decat toba masinii sport,paul e sot,sotia nu stie ca e sotia lui paul,paul e de ras in oras,paul e karatist dar nu a dat o palma nimanui,paul e 0,paul cum te simti sa fi 0?

   +7 voturi
   +1
   -1
   • Sper din tot sufletul că te simți mai bine acum că ți-ai vărsat amarul prin compunerea asta de clasa a 4-a! Ți-ai echilibrat chakrele!! Câte știi tu de Paul ăsta… eu știu doar că e un băiat respectuos… dacă îți spune ceva cuvântul respect… poate de aceea nu face gălăgie, cum zici tu și poate de aceea nu a dat o palma nimănui din nou, cum zici tu. În rest, „scenarii” avem toți în minte… Cel care se simte fără păcat să arunce primul cu piatra (și cu „zero”urile)…

    +3 voturi
    +1
    -1
   • De unde atâta răutate? Frustrare?… Poate nu „toată lumea” știa că e un sărăntoc… ci doar cei din „lumea ta”… a BOGĂTANILOR. Bucură-te de acest privilegiu al tău și nu eticheta pe alții… Un proverb englezesc spune că Libertatea în sărăcie e mai bună decât sclavia în puf – poate așa gândesc SĂRĂNTOCII… În rest, numai bine!!

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.