A ucis un om pentru că a înjurat Steaua și pe Becali!

  de Special Arad | 29 aprilie 2015, 10:08 PM | Naţional

  0

  A omorât pentru Gigi Becali! Devotamentul pentru finanțatorul echipei Steaua i-a luat mințile. Un suporter al roș-albastrilor și-a omorât amicul pentru că acesta l-a injurat pe Becali și echipa sa favorită.

  Cei doi se aflau într-un bar și consumau băuturi alcoolice, apoi cel care avea să devină victimă a început să-l injure pe Gigi Becali și echipa Steaua.

  „Cert este că atitudinea anti-stelistă manifestată de victimă l-a iritat atât de tare pe inculpat, încât acesta, fără a ezita nicio clipă și fără a-i adresa victimei niciun cuvânt, i-a aplicat cu mâna stângă o puternică lovitură de pumn în zona abdominală. Șocul a fost atât de puternic încât victima s-a lovit cu spatele de ușa barului, iar apoi s-a ghemuit de durere, așezându-se pe treptele terasei localului”, arată judecătorii, citați de cancan.ro.

  Unul din prietenii celui bătut l-a dus pe acesta acasă, l-a pus în pat și i-a spus să-l sune daca nu-și va reveni. Acesta se afla, însă, într-o stare gravă. „Gemea, acuza dureri mari și cerea apă de la bunica lui. La un moment dat, datorită durerilor atroce, și-a introdus în gură degetele de la o mână, mușcandu-le cu atâta forță încât au sangerat. După aproximativ două ore de zbatere continuă, victima a inceput să delireze, apoi s-a întors cu fața la perete și s-a liniştit”, se mai arata la dosarul cauzei, conform aceleași surse.

  Simpatizantul lui Gigi Becali a fost condamnat inițial la doi ani de închisoare pentru lovitură cauzatoare de moarte, apoi la cinci, având posibilitatea să facă recurs, încheie cancan.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.