joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A revenit în țară și a fost arestată

  de Special Arad | 19 iulie 2016, 12:22 PM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat o persoană de sex feminin pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

  În data de 18.07.2016, în jurul orei 08.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul român Irina D., în vârstă de 37 de ani, din judeţul Dolj, care călătorea cu un mijloc de transport internaţional pe ruta Germania – România.

  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele femeii era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi constituirea unui grup infracţional organizat. Femeia are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani.

  Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul I.P.J. Arad pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.